📫   Gratis verzending vanaf €40

📦   Verzending met DHL track & trace

💰   Diverse betaalmethodes, ook achteraf!

We hebben een nieuwe productsoort in ons assortiment: lekkere comfortabele winter jassen

Coach jassen

Deze jassen zijn van COPA Football en worden gelanceerd in drie verschillende modellen. Allereerst is er een lange gewatteerde zwarte winterjas met capuchon, zo eentje waarmee voormalig coach Arsène Wenger zo’n beetje iedere wedstrijd van Arsenal op de bank zat en zich soms aan de zijlijn vervoegde om de ‘invincibles’ de laatste tactische of technische tip te geven. Deze jassen zijn, mede doordat Wenger ze altijd droeg, mateloos populair langs de voetbalvelden tegenwoordig, want iedere zichzelf respecterende trainer, of leider, weet dat het knap koud kan zijn langs de lijn en dan zijn die lange coach jassen natuurlijk heerlijk warm en bieden voldoende beschutting tegen kou en wind.

Winter jassen

Maar als je nog geen leaseauto van de club hebt en dus op de fiets, of brommer, naar huis moet na de derde helft is zo’n lang model winter jack niet de meest handige keuze. Voor je het weet blijf je met een jaspand in je spaken steken. En speciaal voor de spelers, coaches, trainers, leiders en supporters hebben we ook winter jassen in korter model. De ene heeft het logo van COPA Football op de borst en de andere is helemaal neutraal, off ‘All-Black’ zoals dat ook wel heet:
Hiermee val je zelfs op de tribune niet op
Deze winterjacks zijn heel aantrekkelijk geprijsd, want ze kosten nog geen honderd euro, €99,95, voor het lange model en een tientje minder voor de korte modellen: € 89,95. De jassen zijn heerlijk warm gewatteerd, hebben diepe zakken waar je je handen ver in kunt steken en zijn uiteraard voorzien van een warme capuchon.

Ze worden gratis verzonden en als je in of voor het weekend bestelt, dan heb je de jas meestal de woensdag er na in huis! Neem contact met ons op voor vragen.