📫   Gratis verzending vanaf €75

📦   Verzending met DHL track & trace

💰   Diverse betaalmethodes, ook achteraf!

Ben je niet helemaal tevreden over een artikel, is de maat toch niet juist, of heb je een andere klacht? Je hebt altijd de mogelijkheid om het terug te sturen, of om te ruilen!

Neem altijd eerst contact op met onze klantenservice door een mail te sturen naar [email protected]

We reageren zo spoedig mogelijk, sowieso de eerstvolgende werkdag, heb je geen reactie ontvangen? Check dan je Ongewenste Mail (of Spam), want helaas komen mailtjes daar nogal eens in terecht.

Voorwaarden voor retourneren

Je hebt het recht om je bestelling tot 30 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren en binnen 15 dagen terug te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief eventuele verzendkosten gecrediteerd.

We brengen in sommige gevallen verzend- & afhandelingskosten in rekening voor retouren.

Als je bijvoorbeeld een artikel in meerdere maten bestelt om het makkelijk zelf thuis te passen, dan vragen we hiervoor een tegemoetkoming. Alle artikelen zijn voorzien van een duidelijke maattabel, je kunt dus ook gewoon de moeite nemen om van tevoren te bepalen welke maat je hebt.

De reden hiervoor is simpel: we willen het milieu niet onnodig belasten door het overmatig ver- en terugsturen van pakketten.

Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product in de originele staat en verpakking aan de ons geretourneerd worden. Wij zullen het verschuldigde orderbedrag binnen 5 dagen terugstorten mits het product in goede orde retour ontvangen is.

Automatische retourzending

Zodra je contact hebt gehad met onze klantenservice sturen we je dan een retouretiket, dat je na de eventuele betaling van de servicekosten, kunt gebruiken om het pakket eenvoudig en snel terug te sturen. Let op dat het automatisch retourneren altijd goedkoper is dan zelf retourneren.

Zelf retourneren

Wil je het artikel toch zelf retourneren? Download dan ons retourformulier dat via onderstaande knop en laat ons weten wat er met retour mag gebeuren. Vul het zo volledig mogelijk in en stop het formulier bij je retourzending. Op deze manier kunnen wij het sneller en beter afhandelen.

Je kunt het pakket dan zelf terugsturen naar onderstaand adres:

Ons retouradres

RETROVOETBALSHIRTS
Postbus 59659
1040LD Amsterdam

Wij raden je aan artikelen alleen retour te zenden via een PostNL punt. Je ontvangt dan een verzendbewijs en het is mogelijk om de zending te volgen. Bewaar het verzendbewijs van de retourzending tot deze volledig is verwerkt. Zonder bewijs van verzending kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld.