Winkelmand

Gratis verzending vanaf 50 euro

Verzending met PostNL track & trace

30 dagen makkelijk retourneren

Je hebt het recht om je bestelling tot 30 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 30 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Alleen de kosten voor het retour sturen van jou naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ons geretourneerd worden. Wij zullen het verschuldigde orderbedrag binnen 5 dagen terugstorten mits het product in goede orde retour ontvangen is.

Via ons retourformulier dat via onderstaande knop is te downloaden kan je ons laten weten wat er met je retour mag gebeuren. Vul het zo volledig mogelijk in en stop het formulier bij je retourzending. Op deze manier kunnen wij het sneller en beter afhandelen.

Ons retouradres

RETROVOETBALSHIRTS
Benedenweg 74A

1834 AK  Sint Pancras

Wij raden je aan artikelen alleen retour te zenden via een PostNL punt. Je ontvangt dan een verzendbewijs en het is mogelijk om de zending te volgen. Bewaar het verzendbewijs van de retourzending tot deze volledig is verwerkt. Zonder bewijs van verzending kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld.