Gratis verzending vanaf €75

✓ Verzending met DHL track & trace

✓ 30 dagen makkelijk retourneren

Watford - Leicester City

Watford v. Leicester City 2013

We nemen je mee naar de meest bizarre ontknoping in de promotiewedstrijd voor de Premier League tussen Watford FC en Leicester City op 12 mei 2013.

Diep in extra tijd stond Leicester City FC met meer dan één been in de Premier League. De ploeg uit de East Midlands had de thuiswedstrijd al gewonnen met 1-0 en nu stond het in de returnwedstrijd 2-1 voor Watford toen Leicester een penalty kreeg.

Wat er daarna gebeurde geloof je niet…

Watford v. Leicester City 2013

Het wordt wel gezien als een van de meest bizarre ontknopingen in een voetbalwedstrijd, en playoff, ooit. Want wat een 100% kans voor Leicester City leek liep uit op een doelpunt voor Watford FC. En daarmee haalde club ten noorden van Londen totaal onverwacht de promotie naar de Premier League binnen.

Troy Deeney

Speciaal om deze illustere goal van Troy Deeney te herdenken heeft COPA Football, in samenwerking met Watford FC een aantal T-shirts en sokken uitgebracht. Het is immers vandaag precies tien jaar geleden dat deze ‘moeder aller ontknopingen’ plaatsvond.

En Leicester City? Die werden drie jaar later totaal onverwacht kampioen van de Premier League, over voetbalwonderen gesproken…

Retro Voetbalshirts

Retro Voetbalshirts

Retro voetbalshirts is al sedert 2011 dé webshop voor al jouw retro voetbalshirts en andere mooie artikelen.
WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest